Norge Sverige Danmark Finland

Om Glen Dimplex

Glen Dimplex Nordic AS er et heleid datterselskap av Irske Glen Dimplex Group med hovedkontor i Dublin. Glen Dimplex Nordic AS er en ledende leverandør av energieffektive løsninger for varme og komfort.

Vår verdiskaping er basert på høy kompetanse, motiverte medarbeidere, god kvalitet i alle prosesser og offensiv bruk av ny teknologi. Resultatet er kvalitetsprodukter innen elektrisk oppvarming, energistyring og ventilasjonsprodukter for både private-, offentlige- og næringsbygg.

Vår visjon er å bli en komplett leverandør av elektrisk oppvarming og ventilasjon i hele Norden.

Vi eksporterer til over 25 land.

Våre mest kjente merkevarer er Nobø, Dimplex og Xpelair. Alle tre er velrenommerte merkevarer med et omdømme som assosieres med høy kvalitet, pålitelighet, funksjonalitet og design.

Glen Dimplex Nordic AS har salgsselskap i Norge, Sverige, Finland og Danmark, og eksporterer til over 25 land verden over. Hovedkontoret ligger på Stjørdal utenfor Trondheim. 

Om Glen Dimplex Group

I 1973 ble Glen Electric grunnlagt av Martin Naughton i Newry, Nord-Irland. Med syv ansatte startet den nye virksomheten med produksjon av oljefylte radiatorer.

Med oppkjøpet av Dimplex fire år senere i 1977, et selskap åtte ganger Glen Electrics størrelse og markedsleder innen elektrisk oppvarming, ble ambisjonen til Martin Naughton og Glen Dimplex ledelsen bekreftet. Med over 10.000 ansatte globalt i 2017, og en årlig omsetning på 2 milliarder pund er Glen Dimplex Group i dag verdens største produsent og leverandør av intelligente løsninger og produkter for elektrisk oppvarming og fornybar energi. I tillegg har Glen Dimplex betydelige globale markedsposisjoner innen husholdningsapparater, kjøling og ventilasjon.

Glen Dimplex Group har over 30 etablerte merkevarer i sin portefølje og har i dag delt organisasjonen i tre ulike divisjoner. Glen Dimplex Nordic er organisert under divisjonen Heating and Ventilation.

  • Glen Dimplex Heating and Ventilation (varme- og ventilasjons produkter) 
  • Glen Dimplex Thermal Solutions (varmepumper og kjøleanlegg)
  • Glen Dimplex Consumer Products (husholdnings apparater)

 Les mer om Glen Dimplex Group her

Vårt miljøfokus

Miljøsystemet hos Glen Dimplex Nordic AS er basert på NS – EN ISO 14001:2015 Miljøsystemer og vi har satt mål for vår miljøpolitikk.

Karriere - Ledige stillinger

Kunnskap og kompetanse er grunnlaget for verdiskapning, konkurranseevne, videre vekst og fremgang for vårt firma.

Om Nobø

Nobø er et velrenommert merkenavn og har vært internasjonalt toneangivende innen varmekomfort og energisparende styringssystemer gjennom flere tiår. Siden de første elektriske panelovnene ble produsert i 1948 har flere Nobø produkter gjort seg bemerket i markedet

Om Dimplex

Dimplex er en internasjonal kjent merkevare som innehar et bredt sortiment av varmeprodukter. Dimplex panelovner produseres ved vår fabrikk i Stjørdal utenfor Trondheim og er tilgjengelig hos de fleste elektroinstallatører.

Om Xpelair

Xpelair har lenge vært en anerkjent aktør og markedsleder internasjonalt på ventilasjonsprodukter, og distribueres i dag til over 80 land, verden over.