Norge Sverige Danmark Finland

Våre merkevarer

Kvalitetsprodukter innen elektrisk oppvarming, energistyring og ventilasjon.

Vi tilbyr et bredt sortiment av kvalitetsprodukter innen elektrisk oppvarming, energistyring og ventilasjon for de fleste typer bygg. Vår erfaring med et krevende nordisk klima og markedets bredeste sortiment av panelovner og energistyringssystem har gjort oss til en ledende leverandør av varme og komfort- løsninger.

Våre mest kjente merkevarer er Nobø, Dimplex og Xpelair. Alle tre er velrenommerte merkevarer med et omdømme som assosieres med høy kvalitet, pålitelighet, funksjonalitet og design.

Nobø

Om Nobø

Nobø har i flere tiår vært internasjonalt toneangivende innen el-varmeløsninger med sine innovative panelovner og styringssystemer. Med flere millioner solgte ovner er Nobø i dag markedsledende i flere land verden over.

Les mer om Nobø ›

Dimplex

Om Dimplex

Dimplex er en internasjonal kjent merkevare som innehar et bredt sortiment av varmeprodukter. Dimplex panelovner er bygd på samme teknologiske plattform som Nobø, og er innovativ kvalitet og nordisk design på sitt aller beste.

Les mer om Dimplex 

Xpelair

Om Xpelair

Xpelair har lenge vært en anerkjent aktør og markedsleder internasjonalt på ventilasjonsprodukter, og distribueres i dag til over 80 land, verden over.

Les mer om Xpelair