Norge Sverige Danmark Finland

Privacy Policy

Behandling av personopplysninger og informasjonskapsler (cookies). For våre nettsteder gjelder følgende:

Behandling av personopplysninger skjer i henhold til personopplysningsloven.

 

 

  1. GENERELT

Glen Dimplex Nordic AS, Havnegata 24, 7502 Stjørdal sammen med gruppefirmaer (" vi " " oss " " vår ") er forpliktet til å beskytte og respektere personvernet ditt. Med hensyn til databeskyttelseslovgivningen er vi datakontrollant og vi behandler dine personopplysninger i samsvar med generell databeskyttelsesforskrift (EU) 2016/679 og nasjonale lover som gjelder for behandling av personopplysninger. Vennligst les følgende nøye for å forstå våre synspunkter og praksis angående dine personlige data og hvordan vi skal behandle de.

  1. BESØKERE TIL VÅR WEBSITE

2.1                  Vi kan innhente og behandle personlige opplysninger om deg under følgende omstendigheter:

2.1.1                       når du fyller ut skjemaer på vår nettside ("Site"). Dette inkluderer navn, e-post og annen informasjon som er gitt på tidspunktet for registrering for å bruke vårt nettsted, hvor du ber oss om å kontakte deg om våre varer eller tjenester, abonnere på vår mailingliste, eller abonnere/forespørre våre varer eller tjenester;

2.1.2                       når du gir informasjon til oss når du rapporterer et problem med nettstedet vårt, gjør en klage, foretar en forespørsel eller kontakter oss av andre grunner. Hvis du kontakter oss, kan vi holde oversikt over korrespondansen.

2.1.3                       Detaljer om dine besøk på nettstedet vårt, inkludert, men ikke begrenset til, trafikkdata, posisjonsdata, weblogger og annen kommunikasjonsdata, om dette er nødvendig for egne faktureringsformål eller på annen måte, og ressursene du har tilgang til (se avsnitt 2.2. 2 rundt Cookies nedenfor).

2.1.4                       når du oppgir informasjonen din til oss, eller vi samler inn opplysninger fra deg på annen måte gjennom nettstedet vårt.

2.2                  Vi kan også samle inn data på følgende måter:

IP adresse

2.2.1                       Vi kan samle inn informasjon om enheten din, inkludert om tilgjengelig din Internett-protokolladresse, av hensyn til svindelbeskyttelse. Vi kan også samle inn informasjon om enhetens operativsystem og nettlesertype, for systemadministrasjon og for å rapportere samlet informasjon til våre annonsører. Dette er statistiske data om brukerens surfinghandlinger og -mønstre, og identifiserer ikke noen person.

Cookies

2.2.2                       Vårt nettsted bruker informasjonskapsler for å skille deg fra andre brukere av nettstedet vårt. Dette hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du surfer på nettstedet vårt og lar oss også forbedre nettstedet vårt. For detaljert informasjon om informasjonskapslene vi bruker og de formålene vi bruker dem, se vår cookie policy.

2.3                  Vi kan bruke dine personlige data til våre legitime interesser for å:

2.3.1                       gi deg informasjon eller tjenester du har bedt om fra oss

2.3.2                       lar deg delta i interaktive funksjoner på nettstedet vårt, når du velger å gjøre det;

2.3.3                       sørge for at innhold fra nettstedet vårt presenteres på den mest effektive måten for deg og for enheten din;

2.3.4                       forbedre nettstedet og tjenestene våre

2.3.5                       behandle og håndtere eventuelle klager eller henvendelser fra deg og

2.3.6                       Kontakt deg for markedsføringsformål der du har registrert deg for disse (se seksjon 6 for ytterligere detaljer).

Nettstedskoblinger

Vårt nettsted kan fra tid til annen inneholde lenker til og fra tredjeparts nettsteder. Vær oppmerksom på at hvis du følger en link til noen av disse nettstedene, vil slike nettsteder anvende forskjellige vilkår for samlingen og personvernet til dine personlige data, og vi aksepterer ikke noe ansvar eller ansvar for disse retningslinjene. Når du forlater nettstedet vårt, oppfordrer vi deg til å lese personvernerklæringen/retningslinjene for hvert nettsted du besøker.

  1. KUNDER

3.1                  Vi samler inn detaljer som navn, adresse, e-post, telefonnummer og firma når du bestiller varer eller tjenester fra oss, enten via vår side eller andre salgskanaler som direkte kontakt med vårt salgspersonale. Vi vil bruke denne informasjonen til å behandle bestillingen din og overholde våre kontraktsforpliktelser.

3.2                  For å kunne utføre vår kontakt med deg, kan det hende at vi også må dele personopplysninger med tredjeparter som betalingsleverandører og posttjenester for å hjelpe deg med levering av varer eller tjenester du har bestilt.

  • DIBS - betaling
  • Consignor - fraktbehandling
  • Postnord - frakt og levering av varer
  • DSV – frakt og logistikk
  • DHL – frakt og levering av varer
  • Bring – frakt og levering av varer
  • Danske Bank – banktjenester

3.3                  Vi kan også bruke din tilbakemelding på vår nettside og i vårt markedsføringsmateriale (med forbehold om å få ditt forutgående samtykke når det er nødvendig);

3.4                  Vi beholder informasjonen din så lenge det er påkrevd for å gi deg de varer eller tjenester som er bestilt fra oss og i en periode på 6 år etterpå. Der hvor du har abonnert på å motta markedsføringskorrespondanse fra oss, beholder vi dine personlige data for den tidsperiode som er beskrevet i seksjon 6 nedenfor.

  1. LEVERANDØRER

Vi samler inn detaljer som nøkkelkontaktens navn, posisjon, e-postadresse, telefonnummer og bankdetaljer for å kontakte deg om varer eller tjenester som er bestilt hos deg, å legge ytterligere bestillinger og betale deg for varene og/eller tjenestene som følger med. Vi vil beholde personopplysningene i 6 år etter vi har levert varene/tjenestene.

  1. HVIS DU IKKE OPPGIR PERSONLIGE DATA

Der hvor vi trenger å samle inn personopplysninger ved lov eller i henhold til en kontrakt vi har med deg, og du ikke oppgir dataene når du blir bedt om det, kan vi kanskje ikke utføre kontrakten vi har eller forsøker å inngå med deg (for eksempel å selge deg våre varer eller tjenester). I dette tilfellet må vi kanskje avbryte en ordre eller en tjeneste du har hos oss, men vi vil varsle deg om dette er tilfelle.

  1. MARKETING

6.1                  I tillegg til bruken som er beskrevet i avsnitt 2-4 ovenfor, der du indikerer at du vil motta markedsføringskorrespondanse fra oss, abonnere på våre epostlister eller nyhetsbrev, delta i noen av våre konkurranser eller gi oss dine opplysninger på nettverksbegivenheter, kan vi bruke dine personlige data for våre legitime interesser for å gi deg informasjon om våre varer, tjenester, forretningsoppdateringer og hendelser som vi tror kan være av interesse.

6.2                  Du har rett til å melde deg av å motta informasjonen som er beskrevet i avsnitt 6.1 til enhver tid. For å velge bort mottak av slik informasjon kan du:

6.2.1                       kryss av i den aktuelle boksen som ligger i skjemaet som vi samler inn informasjonen i;

6.2.2                       klikke på avmeldingsknappen som finnes i slik mottatt kommunikasjon; eller

6.2.3                       send oss ​​en e-post på personvern@glendimplex.no eller ring +47 74 82 91 00 og gi oss ditt navn og kontaktinformasjon.

6.3                  Der hvor du har registrert deg for å motta markedsføringskorrespondanse fra oss, vil vi beholde personlige data 2 år fra når du får mulighet til å velge bort å motta markedsføringskorrespondanse fra oss.

6.4                  Vi kan dele dine personlige data med markedsføringspartnere som hjelper oss i vårt markedsføringsarbeid.

-           Markedspartner AS - Markedsføringstjenester og rådgivning, Hubspot-drift

-           Hubspot - Markedsautomatisering og CRM

-           Superoffice - CRM

For å avmelde fra mottak av markedsføringsinformasjon:

-           kryss av i den aktuelle boksen som ligger i skjemaet som vi samler inn informasjonen i;

-           klikke på avmeldingsknappen som finnes i slik mottatt kommunikasjon; eller

-           send oss ​​en e-post på personvern@glendimplex.no eller ring +47 74 82 91 00 og gi oss ditt navn og kontaktinformasjon.

  1. Overvåking og opptak

Vi kan overvåke og registrere kommunikasjon med deg (for eksempel telefonkommunikasjon og e-post) med sikte på kvalitetssikring, compliance og kontraktsoppfyllelse.

  1. AUTOMATISK PROSESSERING

8.1                  Vi benytter oss av automatisert behandling av data for markedsføringsformål som for eksempel nyhetsbrev og målrettede markedsføringsaktiviteter. Dine personlige data som kan bli brukt til dette er data som navn, e-postadresse, selskapsforbindelse, digital oppførsel, kjøpshistorikk, aksept av markedsføringskommunikasjon etc.

Denne informasjonen bestemmer om du er segmentert som privat forbruker eller profesjonell kunde, kjøpende eller ikke-kjøpende, om vi kan sende deg kommunikasjon og i hvilken kanal og hvilken form kommunikasjon vi sender til deg er.

Vi benytter denne informasjonen til å sende deg relevant informasjon i kanalene du har akseptert for å motta dette.

  1. JURIDISK GRUNNLAG FOR PROSESSERING AV DINE PERSONLIGE DATA

9.1                  Vi vil bare bruke dine personlige opplysninger der loven tillater det. Vanligvis bruker vi dine personlige data under følgende omstendigheter:

9.1.1                       for utførelse av en kontrakt vi inngår med deg;

9.1.2                       hvor det er nødvendig for å overholde en lovmessig eller regulativ forpliktelse vi er underlagt

9.1.3                       hvor det er nødvendig for å beskytte dine vitale interesser med hensyn til et produkt du har kjøpt fra oss; og

9.1.4                       for våre legitime interesser (som beskrevet i dette dokumentet) hvor dine interesser og grunnleggende rettigheter ikke overstyrer disse interessene.

  1. OPPLYSNING AV PERSONLIGE DATA TIL TREDJEPART

10.1               I tillegg til tredjepartene nevnt ovenfor, kan vi overlate din informasjon til tredjepart med grunnlag i våre legitime interesser som følger:

10.1.1                     til ansatte for å legge til rette for levering av varer eller tjenester til deg;

10.1.2                     til våre tilknyttede enheter for å støtte intern administrasjon;

10.1.3                     IT-programvareleverandører som er vert for vår nettside og lagrer data på våre vegne;

10.1.4                     profesjonelle rådgivere, herunder konsulenter, advokater, bankforbindelser og forsikringsselskaper som bistår oss med rådgivnings, bank, juridiske, forsikrings og regnskapstjenester;

10.1.5                     Skatte og tollmyndigheter, andre myndigheter og andre autoriteter som krever rapportering av behandlingsaktiviteter under visse omstendigheter; og

10.1.6                     Tredjeparter som vi kan velge å selge, overføre eller fusjonere deler av vår virksomhet eller eiendeler med. Alternativt kan vi søke å anskaffe annen virksomhet eller slå oss sammen med dem. Hvis en endring skjer med vår virksomhet så kan de nye eierne bruke dine personlige data på samme måte som beskrevet i denne personvernerklæringen.

10.2               Vi kan oppgi personopplysninger til politiet, tilsynsorganer, juridiske rådgivere eller lignende tredjeparter der vi har juridisk plikt til å offentliggjøre eller dele personopplysninger for å overholde juridisk forpliktelse, eller for å håndheve eller anvende våre websidevilkår og vilkår og andre avtaler; eller for å beskytte våre rettigheter, eiendom eller sikkerhet for våre kunder eller andre. Dette inkluderer utveksling av informasjon med andre selskaper og organisasjoner med sikte på svindelbeskyttelse og reduksjon av kredittrisiko.

10.3               Vi vil ikke selge eller distribuere personlige data til andre organisasjoner uten din godkjenning.

  1. DATAOVERFØRING PÅ TVERS AV LANDEGRENSER

11.1               Når det er tillatt etter gjeldende lov kan vi overføre dine personopplysninger til USA og andre jurisdiksjoner utenfor EØS-området (EØS) for de formål som er angitt i denne personvernpolitikken. Vi har implementert bindende selskapsregler/standard kontraktsklausuler godkjent av EU-kommisjonen/EU-US Privacy Shield for å sikre overføringen av dine personopplysninger til jurisdiksjoner utenfor EØS.

  1. DATASIKKERHET

12.1               Der hvor vi har gitt deg (eller hvor du har valgt) et passord som gir deg tilgang til visse deler av nettstedet vårt, er du ansvarlig for å holde dette passordet konfidensielt. Vi ber deg om ikke å dele et passord med noen.

12.2               Dessverre er overføring av informasjon via Internett ikke helt sikker. Selv om vi vil gjøre vårt beste for å beskytte dine personlige data, kan vi ikke garantere sikkerheten til din informasjon som sendes til nettstedet vårt. Enhver bruk er på egen risiko.

12.3               Informasjon du gir oss deles på våre sikre servere. Vi har implementert hensiktsmessige fysiske, tekniske og organisatoriske tiltak for å sikre din informasjon mot utilsiktet tap og uautorisert tilgang, bruk, endring eller offentliggjøring. I tillegg begrenser vi tilgang til personlige data til de ansatte, agenter, entreprenører og andre tredjeparter som har et legitimt forretningsbehov for slik tilgang.

  1. 3.TILGANG TIL, OPPDATERE, SLETTE OG BEGRENSE BRUKEN AV PERSONLIGE DATA

13.1               Det er viktig at personopplysningene vi holder om deg, er nøyaktige og aktuelle. Vennligst hold oss ​​informert om de personlige dataene vi har om deg endres.

13.2               Databeskyttelseslovgivningen gir deg rett til å motsette deg behandling av dine personopplysninger under visse omstendigheter eller trekke samtykket til behandling av dine personlige data der dette er gitt. Du har også rett til å få tilgang til informasjon lagret om deg og å bli gitt denne i en forståelig form. Hvis du vil ha en kopi av noen eller alle dine personlige opplysninger, vennligst send en epost til personvern@glendimplex.no. Under visse omstendigheter forbeholder vi oss retten til å kreve en rimelig avgift for å imøtekomme forespørselen din.

13.3               Du kan også be oss om å gjøre følgende:

13.3.1                     Oppdatere eller endre dine personlige data hvis du føler at dette er unøyaktig;

13.3.2                     fjern dine personlige data helt fra vår database

13.3.3                     sende deg kopier av dine personlige data i et vanlig format og overføre informasjonen din til en annen enhet der du har levert dette til oss, og vi behandler dette elektronisk med ditt samtykke eller når det er nødvendig for å fullføre en kontrakt eller

13.3.4                     begrense bruken av dine personlige data.

13.4               Vi kan be om spesifikk informasjon fra deg for å hjelpe oss med å bekrefte identiteten din og din rett til tilgang, og for å gi deg de personlige dataene vi besitter om deg eller gjøre de forespurte endringene. Databeskyttelseslovgivningen kan tillate eller kreve at vi nekter å gi deg tilgang til noen eller alle personopplysningene vi har om deg, eller å overholde forespørsler som er gjort i samsvar med dine rettigheter som er nevnt ovenfor. Hvis vi ikke kan gi deg tilgang til dine personopplysninger eller behandle en hvilken som helst annen forespørsel vi mottar vil vi informere deg om årsakene, med forbehold om eventuelle rettslige eller lovbestemte begrensninger.

13.5               Vennligst send eventuelle henvendelser gjeldende ovennevnte til personvernansvarlig på personvern@glendimplex.no med ditt navn og handlingen du vil at vi skal foreta.

  1. RETT TIL Å TREKKE SAMTYKKE

Der hvor du har gitt ditt samtykke til innsamling, behandling og overføring av dine personopplysninger, har du juridisk rett til å trekke samtykket ditt under visse omstendigheter. For å trekke tilbake samtykket ditt, vennligst kontakt oss på personvern@glendimplex.no.

  1. ENDRINGER I VÅR PERSONVERNPOLICY

Vi forbeholder oss retten til å oppdatere denne personvernpolicy når som helst og eventuelle endringer vi gjør i vår personvernpolicy vil bli lagt ut på denne siden. Vi vil varsle deg om det er noen endringer i denne policyen som har betydelig innvirkning på hvordan vi samler, lagrer eller behandler dine personlige data. Hvis vi ønsker å bruke dine tidligere innsamlede personopplysninger til forskjellige formål enn de vi varslet om på tidspunktet for innsamlingen vil vi gi deg varsel og, når det er påkrevd etter lov, søke etter ditt samtykke, før vi bruker dine personlige data til et nytt eller ikke-relatert formål. Vi kan behandle dine personlige opplysninger uten din kjennskap eller samtykke når det kreves av gjeldende lover eller forskrifter.

  1. KONTAKT OSS

Vi har utnevnt en personvernansvarlig for å overvåke overholdelse av denne personvernpolicy. Hvis du har spørsmål, kommentarer eller forespørsler rundt denne policy eller hvordan vi bruker dine personlige opplysninger, vennligst kontakt vår personvernansvarlig på personvern@glendimplex.no. Dette er i tillegg til din rett til å kontakte Datatilsynet hvis du ikke er tilfreds med vårt svar på dine henvendelser på https://www.datatilsynet.no/.

 17. PRODUKTER OG PRISER

Alle priser er veiledende. Vi tar forbehold om eventuelle feil i produktinformasjon, prisendringer og at enkelte varer kan være utsolgt.

 

Sist oppdatert: 23. mai 2018.

 

Fyll in din e-postadresse for å laste ned filen.

Kryss av for å godta at Glen Dimplex Nordic kan samle og benytte informasjon om deg og din bruk av våre digitale kanaler til å tilpasse markedsføring slik at den er relevant for deg. Mer informasjon her. Du kan når som helst trekke samtykket tilbake.