Norge Sverige Danmark Finland

Nobø Energy Control

Lavere strømforbruk og økt varmekomfort har aldri vært enklere

Nobø Energy Control er et trådløst energistyringssystem som gjør at hele familien enkelt kan kontrollere varmen i boligen ved hjelp av smarttelefon og nettbrett.

Nobø Energy Control er lett og raskt å installere, og når systemet er klart kan man enkelt sette opp varmeprogrammer som passer husholdningen.

Med Nobø Energy Control får du et effektivt energistyringssystem som gir deg full kontroll over varmen. Alt du trenger for å komme igang er et trådløst nett, sentralenheten Nobø HUB, signalmottakere til Nobø eller Dimplex panelovner ovner og systemets egen applikasjon for smarttelefon og nettbrett.

Se video av Nobø Energy Control under

 

 

Slik fungerer Nobø Energy Control

Nobø Hub er selve hjernen i Nobø Energy Control og tilkobles enkelt hjemmenettverket via en nettverkskabel. Nobø Hub kommuniserer på denne måten med appen og videre trådløst med panelovner, gulvvarme, lamper og andre elektriske apparater, som for eksempel kaffetrakter, gjennom signalmottakere.

Signalmottakere kan enten være en plug-in modul som integreres i ovnene (NCU og DCU kontrollenheter med radio for Nobø og Dimplex panelovner), Nobø gulvtermostat (NTB 2R) eller andre apparatmottakere (RS/RSX 700).

Systemet kan også overstyres via vårt funksjonelle og batteridrevne bryterpanel Nobø Switch, som gjør det enkelt for alle i husholdningen som ikke har tilgang til smarttelefon eller nettbrett å overstyre systemet.

Nobø Energy Control

NB: Nobø RCE 700 er utgått.

Nobø Energy Control app

Nobø Energy Control App

Nobø Energy Control App laster du gratis ned via Appstore eller Google PlayNobø Energy Control har ingen abonnement og medfører ingen ekstra kostnader i ettertid.

Spar tusenlapper på strømregningen

Med Nobø Energy Control kan du redusere utgiftene på oppvarming med 1960,-* kroner i året.

Nobø Energy Control gjør at strømutgiftene på oppvarming kan reduseres med inntil 25 %. Med full kontroll over ovnene kan man enkelt senke temperaturen i rom man ikke bruker eller fjernstyre ovnene via app uansett hvor i verden man er.

* Regneeksempel rekkehus (6 ovner). 
Totalt energiforbruk pr år: 20.000 kWh.
Energi brukt på oppvarming: 56 %.
Pris pr kWh: 0,7 KR (inkl. nettleie).

Styr varmen på hytta

Med Nobø Energy Control kan du også styre varmen på hytta såfremt du har internettilgang der. Det betyr at du kommer til varm hytte, og slipper å bekymre deg for om du husket å sette ovnen i frostsikring før du dro derfra.

Fleksibiliteten gjør at du lett kan justere varmen hvis planen om hyttetur plutselig blir endret. Det eneste du trenger i tillegg er Nobø Hub og panelovner fra Nobø med kontrollenhet klargjort for styring.

Nobø Energy Control har ikke abonnement og medfører ingen ekstra kostnader i ettertid.

Dette trenger du:

Nobø Energy Control

Applikasjon

Appen laster du gratis ned via Appstore eller Google PlayNobø Energy Control har ingen abonnement og medfører ingen ekstra kostnader i ettertid.

Nobø Hub

Nobø Hub

Styresentral for bruk mot Nobø og Dimplex kontrollenheter. Styres ved hjelp av App for nettbrett og smarttelefon. I tillegg trenger man en trådløs-router.

Nobø Connect

Nobø eller Dimplex panelovn

Nobø Energy Control kommuniserer med alle panelovner fra Nobø og Dimplex som er utstyrt med kontrollenhet med radiomottaker (1R, 2R eller ER)

Vurdér også disse produktene:

Nobø Gulvtermostat

Nobø Gulv og romtermostat

Nobø NTB 2R er en helt ny termostat med radiomottaker for Nobø Energy Control. Integrert 7-dagers uketimer og svært nøyaktig termostat med et standby strømforbruk på mindre enn 0,5 watt. 

Nobø Switch

Nobø Switch

Bryterpanel for enkel overstyring av Nobø Energy Control (Kjøpes separat). Integrert temperaturføler. Les av temperatur via app.

Nobø Sense

Nobø Sense

Markedets enkleste ENØK-tiltak. Plasseres som magnetkontakt på vindu og setter ovner direkte i frostsikring når vindu åpnes.

I vår brukermanual finner du alt du trenger å vite før du begynner å bruke Nobø Energy Control. 
Brukermanual finner du her