Norge Sverige Danmark Finland

Clip On glass

Endre design på panelovnen med ett klikk!

Panelovner kan også være noe annet enn bare nødvendig og funksjonelt. Vi pusser opp som aldri før og fleste av oss bruker mye tid på valg av farger og møbler når vi pusser opp, men også panelovnen har nå blitt en integrert del av interiøret i mange norske hjem.

Spesielt har panelovner med glassfront lenge vært et populært valg, men samtidig ser vi at mange også foretrekker stilrene og moderne panelovner med topputslipp.

Riktige panelovner kan bli prikken over i-en i et nytt eller nyoppusset hjem! Med Clip On glass kan du nå enkelt endre design på panelovnen og gi interiøret et løft. Glasset klikker du enkelt på etter at ovnen er skrudd fast på veggen. 

Se video av Clip On glass under

    

 

Clip On glass

Passer på de fleste Nobø og Dimplex panelovner med topputslipp

Clip On glass  passer på de fleste ovner fra Nobø og Dimplex og er tilgjengelig for panelovner med topputslipp i følgende størrelser og effekter: 
20cm høyde (500W, 750W og 1000W) og i 40cm høyde (500W, 750W, 1000W og 1250W). 

I tillegg til å endre utseendet på ovnen bidrar også Clip On glasset til at temperaturen på fronten blir mye lavere. Herdet og svært solid glass som tåler det aller meste. Avrundede og polerte kanter gjør at ovnen både ser lekker ut og er trygg for barn og kjæledyr. 

Clip On glass

Antrasitt

Clip On glass

Hvit

Clip On glass

Retro Blue

Enkel montering med ett enkelt klikk

Clip On glass

1) Plasser glasset på toppen av ovnen

Clip On glass

2) Klikk glasset enkelt på plass

Clip On glass

3) Fjern beskyttelsesfolien