Norge Sverige Danmark Finland

Personvern og vilkår for bruk

Behandling av personopplysninger og informasjonskapsler (cookies). For våre nettsteder gjelder følgende:

Behandling av personopplysninger skjer i henhold til personopplysningsloven.

Ved besøk på våre nettsteder er du anonym. Ved besøk registreres kun din datamaskins domenenavn (IP-adresse), ikke din e-post adresse. Dersom du gjennom våre nettsteder ønsker at vi skal utføre noen tjenester for deg, eller å få tilgang til innhold som krever registrering, kan vi trenge visse personopplysninger. Personopplysninger du avgir til oss brukes for at vi skal kunne yte deg bedre service og tjenester, og brukes bare i tråd med det aktuelle formålet og på en sikker måte. Dine personopplysninger vil ikke bli benyttet til markedsføringsformål utenfor Glen Dimplex og ei heller bli solgt eller gitt videre til tredjepart.

Ved oppkobling til våre nettsteder, kan vi automatisk (dvs. ikke ved registrering) innhente ikke-personlige data (for eksempel type nettleser, og operativsystem som er brukt, antall besøk, gjennomsnittlig tid du er inne på nettstedet og hvilke sider du har sett på og domenenavn). Vi kan bruke disse dataene for å overvåke hvor populære våre nettsteder er og for å forbedre egenskaper eller innhold.

"Cookies" – informasjonskapsler som lagres automatisk på din datamaskin:

Når du besøker våre nettsteder kan vi lagre data på din datamaskin i form av en "cookie" for å kjenne igjen datamaskinen neste gang du besøker oss. Hvis du ikke vil motta cookies, kan du sette opp nettleseren din slik at den sletter alle cookies fra harddisken på datamaskinen, blokkerer alle cookies eller gir en melding før en cookie blir lagret.

Våre nettsteder inneholder lenker til andre nettsteder. Vi er ikke ansvarlig for personvernpraksis eller innhold på andre nettsteder. Vi anser informasjonen på våre nettsteder som pålitelig, men kan allikevel ikke garantere at informasjonen til enhver tid er korrekt, fullstendig eller tilgjengelig. Vi fraskriver oss således ethvert ansvar for feil, mangler og manglende tilgjengelighet på sidene.

Immaterialrett

Vi har alle immaterielle rettigheter til innhold på våre nettsteder, og gjengivelse av innholdet på disse er kun tillatt med skriftlig samtykke fra oss.

Produkter og priser

Alle priser er veiledende. Vi tar forbehold om eventuelle feil i produktinformasjon, prisendringer og at enkelte varer kan være utsolgt.

Fyll in din e-postadresse for å laste ned filen.
Kryss av for å godta våre personvernvilkår